Sider

fredag 30. oktober 2009

Småstrikk

Må ha noe enkelt og kjapt innimellom :-) To kjøkkenkluter, strikket i Tuva. Mønsteret heter Pawprint Dishcloth. De er strikket i dobbelt garn på pinne 7mm, synes de ble så små med enkelt garn på pinne 4mm. Men nå er de kanskje i overkant tjukke??? Skal jo tross alt tørke opp igjen ganske kjapt... Har planer om å strikke noen flere, har visst ett bra lager av Tuva her. Desverre blir det ikkje garnslanking av sånn strikk, bomull/akryl er ikkje med i lageret, fordi eg så godt som aldri strikker av det. Gikk med ca 120gram til disse to.

Isskrapevotten er strikket i hjemmespunnet garn av angora- og merino-ull. Strikket etter eget hode. Begynte med Judy's magic cast-on for tå-opp sokker. Strikket opp 64 masker på pinne 5mm, og fortsatte rett opp, til eg syntes den var lang nok. Kantet med litt sort alpakka, og tovet i maskin. Har fortsatt en liten rest igjen av garnet, har sånn halvveis planer om å lage til en spinne-journal, for å kunne se utviklingen min litt bedre.

1 kommentar:

  1. fine disse oppvask klutene dine :D har tuva liggendes her jeg og, men likte overhodet ikke og strikke av det når det gjaldt luer iallefall :D

    SvarSlett

Så koselig at du stikker nesa innom :-) Ha en fin dag videre!