Ingrid

Hobby Eg har holdt på med diverse håndarbeid fra eg var gammel nok til å holde en strikkepinne, og gammel nok til å lære å bruke den. Underveis har det vert diverse pauser av kortere eller lengre tid, men nå holder eg mye på med diverse håndarbeid. Mest tid går det med til strikking, spinning og brodering. Har lenge slitt med å sitte i ro uten å ha noe i hendene =)

Fotografering er en annen hobby eg får mer og mer sansen for, og det bærer bloggen preg av innimellom. Prøver så godt eg kan å få tatt gode bilder uten å måtte redigere i etterkant. Har absolutt ikkje sansen for bilder som er "photoshoppa". Om eg redigerer bilder er det stort sett kun størrelsen, og enkel beskjæring. Snapper opp litt tips her og der, og håper folk har glede av det som blir lagt ut. Blir nok aldri noen proff på området, men koser meg med det som en ekstra hobby.

Hundelivet mitt begynte med en buhund. Kan ikkje si eg husker så mye av han da. I 1991 fikk vi første hund i hus, en Berner Sennen. En berner ble "byttet ut" med en ny berner, før eg endelig i 2003 fikk egen hund. Bonnie var en blanding av Schäfer, labrador og golden retriver. En god og lettlært hund =) Desverre født med hjertefeil. Gikk noen agilitykurs med henne, trente aktivt, og begynte etterhvert å konkurrere. Livet til Bonnie ble kort, pga hjertet, men var forhåpentligvis ett innholdsrikt liv.
I 2009 kom Ailo i hus. Det har vert mye jobbing med han. Alt fra smådiller og påfunn, til større ting som generell "redsel" for mannfolk. Mye har blitt veldig bra, og det som er igjen, ligger på ett nivå eg tolerer. Dessverre har han HD, og sliter med det. Vi går turer, trener litt LP innimellom, og prøver så godt vi kan å kose oss, selv med de begrensningene HD-en gir. Dessverre ble hoftene hans for ille til slutt, og han ble avlivet 16.07.12
Tahlly kom i hus i mars 2012, og er av rasen Belgisk fårehund, groenendael. Han er en trivelig, trygg og grei unghund, og vi jobber en del med konkurranselydighet. Vi har også gått flere kurs sammen, og flere blir det nok =)

Medlem i: Norsk Kennel Klubb, Norsk Belgisk FårehundklubbNordhordland Hundeklubb og Sotra Brukshundklubb.