lørdag 26. mars 2011

Bytur

Ailo ble stappa i bilen, og tatt med til Bergen sentrum i dag. Fint vær, så mye folk, og mye liv =) Møtte Ragnhild, og vi sulla rundt ei stund. Ailo var en smule stressa til å begynne med, men landa til slutt. Godbiter hjelper godt på =)

Vente på Ragnhild.
Etter å ha sulla rundt ei stund, tok vi Fløibanen opp til toppen. Dette var ikkje gøy, hilsen Ailo. Skumle lyder, og ting bevega seg under beina på han... Rakk å lande litt før vi kom helt opp, men han skulle fort av og vekk.

Utkikksposten ble inntatt, kakaoen kjøpt, så satt vi å preika ei stund. Ailo venta noenlunde tålmodig. Han fant seg etterhvert en tysk mann som måtte knekes på =) Han gikk faktisk frivillig bort, og gnukka seg godt inntil beina på mannen, type katt som stryker seg inntil beina på en =)


Vi tok til slutt turen ned igjen, og da oppførte Ailo seg som rene byhunden. Fløibanen var plutselig ikkje skummel lenger. Gikk også noenlunde pent på plass, med slakk lenke, og kikka på verden rundt seg =) Til og med brannbiler med sirener kunne passere nærme, uten at han brydde seg. Kvelden ble avslutta med en tur innom Ragnhild, der han hadde seg en powernap eller to =)

Ailo har sjarmert halvparten av Bergenserene, og skremt den andre halvparten =D Han har hilst på mange forskjellige mennesker, og opplevd litt av hvert av miljøer. Litt stress ble det, men han landa til slutt =) Satser på å gjenta suksessen neste helg, både eier og hund har godt av sånne turer =)