Sider

onsdag 26. januar 2011

Pakke fra Ålesund

Eg har hørt visse rykter om at tante G har samlet opp ull fra hundene hennes. I dag kom onkel A forbi, og hadde med seg en stor pakke med masse ull =) Ingen forklaring med, men eg tror den største pakken er ull fra Shetland Sheepdog, og den minste esken er ull fra Havanaise. Mykt og deilig, gleder meg til å ta fatt på det =) Må bare få unna en bestilling av eurasier-ull først =)


9 kommentarer:

  1. Så spennendes :) også i fra Ålesund da ;) Gledermeg til å se hvordan dette blir.

    SvarSlett
  2. Gleder meg, havanaisen er noe av det mykeste eg har kjent på lenge =) Er vel mer korrekt i fra Skodje, men det er de færreste som vet hvor er ;)

    SvarSlett
  3. Du er liittt hundegal, forstår eg;) Dette blir spennende! Og nokre av oss veit kvar Skodje er:)

    SvarSlett
  4. Har lest om hunde garn- spinner du det??! Har masse pels!! Både engelsk-setter og irsk setter pels...også masse sær perser pels..hehe!

    SvarSlett
  5. Ja, eg spinner hundegarn =) Kikk litt rundt i bloggen min, så finner du mange eksempler på det. Settere har eg ikkje vert borti enda, men har spunnet av eurasier, bc, schäfer +++

    SvarSlett
  6. Det er den søteste ideen på lenge! Så kreativt! Hva lager du av garnet da?

    SvarSlett
  7. Er nok mange før meg som har hatt den ideen. Mye vanligere å bruke hundeull til garn i USA f eks.

    Har strikket noen par votter, er de beste eg har. Det meste har blitt spunnet på bestilling, så da blir garnet sendt til bestiller etter spinning. Vet også om de som strikker gensere/sokker osv, bare fantasien setter grenser =)

    SvarSlett
  8. du det vottene jeg fikk av deg. Hva kan jeg vaske dem på? Hundene er forferdlig glad i dem, så dem er blitt litt skitne ;)

    Det bilde du hadde hengt på veggen av den hytta va råflott foresten. Hadde jeg bare hatt litt av ditt talent...

    SvarSlett

Så koselig at du stikker nesa innom :-) Ha en fin dag videre!