onsdag 10. juni 2009

Hunde- og pusetreff

Hadde tenkt meg på hundetreff i dag, men det ble desverre avlyst, så vi snek oss en liten tur på agilitytrening i stedet for ;-) Der fikk Ailo hilse på en del forskjellige folk, og fikk lov til å knøvle sheltievalp på 3 mnd :-P Fikk også vite at det planlegges valpetreff for alle de som får valper nå i sommer, skal visst ikkje kjøres valpekurs nå. Så det må vi prøve å få med oss :-)

Ailo har også fått hilse på noen voksne hunder i dag, en samojed (Nikita), en blanding (Nike) og en dachs(Doffen). Har eg glemt noen nå, tro?
Vi har også begynt så vidt med litt burtrening, canvasburet er visst ganske ok å ligge i, spesielt siden det ligger tyggeleker inni (les: tepper). Planen er å venne han til bur, slik at det er lettere å ha han med på jobb når ferien en gang tar slutt. Må nok også begynne for fullt med alenetrening også... Kanskje det blir enklere når pusene er her, og han tross alt har selskap hele tiden? Må bare overbevise Max om at valpen ikkje skal spises først :-)


Første møtet med Max og Tuza (pusene mine), er også unnagjort. De reagerte i grunnen stikk motsatt av det eg hadde trodd. Max ble sur og forbanna, Tuza har prøvd å sette seg i respekt, men er mye mer vennligsinnet. Ailo har riktignok fått seg noen lusinger på nesa, men pusene slår heldigvis med klørne inne.