fredag 13. mars 2009

Forandringer i blogg-verdenen

Fremover kommer det nok til å bli mindre oppdateringer her, i vert fall når det gjelder håndarbeid. Eg har funne ut at sånn som eg holder på nå, så blir det bare stress med håndarbeidet, føler at eg "må" oppdatere her med noe håndarbeidsrelatert, minst en gang i uka... Og det er jo ikkje alltid at tida strekker til i løpet av ei uke. Har også vert mye sliten i det siste, føler at eg må kutte ut noe, og konsentrere meg om å slappe av, og å prøve å få energien min tilbake.

Eg har gjort ett lite forsøk nå, med ett broderi, har ikkje lagt ut noen steder at eg holder på med det. Det har faktisk ført til at det er lettere å bare ta noen få sting, og så legge det fra seg igjen. I vinter har eg i grunnen presset meg selv til å sitte flere timer for dagen med enten strikking eller brodering, og er nå begynt å gå lei av alt. Hele poenget med håndarbeid er vel at en skal kunne kose seg med arbeidet, og ikkje stresse?

Tror nok noe av stresset bunner i at vi måtte avlive to hunder i vinter, med bare tre måneder i mellom. Er nok ikkje så flink til å takle sånt som eg kanskje gir/prøver å gi inntrykk av. Og en grei måte å slippe å tenke på, er jo å ha noe i hendene, ikkje sant?

Det kommer nok fremdeles til å komme jevnlige oppdateringer i bloggen, men mest sannsynlig av en annen art. Ikkje kun håndarbeid, men kanskje bare ting eg har lyst til å fortelle om. Kommer nok til å bli veldig hunderelatert fremover, om eg får lov til å kjøpe valp fra Beathe/Kennel Carve Canem. Oppussing tar også en del tid nå, kommer med bilder så snart den siste veggen er tapetsert.

Håper dere fortsatt har lyst til å følge med i livet mitt, selv om det blir noen forandringer her.