søndag 10. april 2011

NKK Hordaland 2011

Nok en utstilling er i havn for oss =) Denne gangen var det NKK Hordaland som stod for tur, og det er i grunnen deilig å kun ha en halvtimes reise til utstillingsplassen. Gledelig overraska ble eg også over at det faktisk ikkje var så fryktelig trangt som i fjor. Til gjengeld var ringene en god del mindre, så det var vanskelig å strekke ut hunden og få vist bevegelser på en god måte. Men men, kan ikkje være fornøyd med alt =)

Litt venting ble det denne gangen også, så vi ble stående og skravle på utsiden av ringen, koselig det =) Fikk spørsmål fra flere om Ailo alltid er like glad? Klart han er, bortsett fra når han sover =P

Entret til slutt ringen med store forventninger om blåsløyfe, men sånn skulle det ikkje gå. Ailo sprang delvis som ei ku ( må da rekke frem så en får snuse på den foran...), og stod som en prest, selv da dommeren klådde på han =D Det hele endte etter mange runder, og Ailo endte til slutt som andre beste hannhund med CK og CACIB. Certet glapp akkurat, så championat ble det ikkje i dag. 

Kritikk:
Ganske stor - kraftig - maskulin, korrekte proporsjoner.
Något bred skalle, vel utfylt neseparti. Mørka øgon, bra øron, bra reisning + overlinje + brystkorg
Vel ansatt og velbåren svans. Velvinklet bak, vakker pels. Något løsa frambensrørsler.

Resultat: Excellent, 1akk, CK, Res. Cert, 2BHK, CACIB.

Dommer: Paula Heikkinen-Lehkonen, Finland.

Storfornøyd med dagen, Ailo koste seg for det meste i hallen og i ringen, og resultatet ble langt bedre enn forventet =) Jakten på storcertet fortsetter!

Gratulerer til Kennel Carve Canem med gode resultater i ringen! BIM, CACIB og Cert på tolleren Aimee, og BIR og Cert på eurasieren Miko!