fredag 31. desember 2010

10 shawls for 2010 / Strikkeåret 2010

Utfordringen 10 Shawls for 2010 ble tatt på strak arm, og faktisk fullført. Alongen skal fortsette neste år, og kanskje eg gjør en gjesteopptreden der også? Har i grunnen nok sjal som det er, problemet er at det er moro å strikke lace =) Her er i vert fall en liten kavalkade av mine sjal.

Over:
Ishbel, av Isolda Teague. Strikket i wollmeise.
Sagrantino Shawl av Loredana Gianferri. Strikket i Filcolana Alpaka.
Emerald Isle Shawl av Renee Leverington. Strikket i hjemmespunnet sjeviot.


Over:
Traveling Woman av Liz Abinante. Strikket i Drops Alpakka.
198 yds of Heaven av Christy Verity. Strikket i hjemmespunnet BFL/Silke.
Prinseteppe. Strikket i Rheuma Thermal Wolle.
Colonnade Shawl av Stephen West. Strikket i Misti.

Over:
In the Land of Oz av Adrienne Fong. Strikket i Kauni 8/2.
Shetland Triangle Shawl av Evelyn A. Clark. Strikket i Marianne Svit Supersoft.
Lyra av Herbert Niebling. Strikket i ukjent lacegarn. Mix av merino, kasjmir og silke.

I tillegg til disse snek det seg med en liten ellever på slutten. Tiger Eye Lace Scarf av Toni M. Maddox. Strikket i Bugga!


Utenom dette har det blitt strikket en god del i år. Kan blant annet nevne: 22 par sokker, 3 par pulsvanter, en tunika, en kragejakke/genser, 4 halser, en del kjøkkenkluter, og mange luer og tepper til premature. Kan ikkje annet enn å si meg fornøyd =)

Når det gjelder garnlageret, har nok dette økt igjen. Må nok ha litt fokus på lagerslanking igjen, siden eg har planer om å få spunnet en del i løpet av året =)
Lager 31.12.09: 5388gram.
Lager 31.12.10: 7229gram, som vil si at lageret har økt med 1841gram... Men, i løpet av året har 6885gram blitt strikket opp, i tillegg til 1140gram ikke fra lager (hjemmespunnet, bomull). Totalt: 8025gram! En god del av det som har blitt strikket har fått nytt hjem, noe bruker eg selv, og det som er til overs ligger på salgssiden min. Kikk gjerne innom =)

For neste år er i første omgang planen å strikke en kragejakke etter originaloppskriften, og å gjøre ferdig cabled afghan. Resten blir tatt litt etter litt, blir nok mye strikking i året som kommer også =)