søndag 12. desember 2010

Hundetreff i Hopsdal

Av og til går dagene litt for fort til at en rekker å blogge... I helgen var det flere slike dager =) Fredag ble eg ferdig med årets siste hjemmelagede presanger. det vil si, med mindre det dukker opp noe eg har glemt. Julegavene som skulle kjøpes er også i hus, så nå kan jula bare komme =)

Lørdag tok Ailo og eg oss en tur til Hopsdal, der skulle det være hundetreff. I øs pøs regnvær og mye slaps var det til slutt syv hunder med eiere som kom, en god blanding av hannhunder i alle aldre + en tispe. Første delen av treffet gikk i bånd, til vi kom oss inn på beitet. Ett inngjerdet område på ca 80 mål, der bikkjene får spirnge som galninger =) Kos å se på =) Litt knuffing ble det med så mange hannhunder på ett sted, men ikkje så altfor ille. Ailo hadde stort sett vett nok til å holde seg unna i stedet for å blande seg inn. Er faktisk meget imponert over lille firbeinte, Ailo kom på innkalling selv med andre hunder løs rundt seg! Endelig har innkallingen løsnet!

Etter vel en times tid begynte både hunder og eiere å bli fornøyde (og ikkje minst våte...), så da trakk vi ned igjen =) Hadde i grunnen tenkt å ta med kameraet, men regn + speilrefleks = katastrofe... Hadde vert kjipt å ødelegge det. Får satse på bedre vær neste gang. Bor du i området, og har lyst til å være med? Sjekk ut denne facebook-gruppen =)

Resten av lørdagskvelden ble tilbrakt hos en venninne på julebord. Med pinnekjøtt, karamellpudding, lefser, Alias og ett annet spill eg ikkje husker navnet på i farten. Ble vel seint før eg kom meg heim igjen i vert fall :flire: Akkurat som ett julebord skal være =) Mye latter og moro, og god mat. Takk for selskapet, vi må gjøre det igjen snart!

I dag sov eg lenge, så gikk glipp av treffet som skulle være i dag klokka 12. Kanskje greitt å gi Ailo en liten pause i dag? Vi pleier desverre ikkje treffe så mange andre hunder... Oppdaga også at han har begynt å røyte, så nå er det bare til å samle opp, så enda en runde Ailo-pels kan bli til garn =) Ellers har dagen gått med til litt sying (se innlegg under), noen runder med rokken, og ellers avslapning innimellom pakkeåpning. har nemlig feira bursdag i dag =) Fikk blant annet jumbovinge og spoler til rokken =)

Fortsatt god søndag!