lørdag 17. april 2010

NKK Hordaland - Del 2

Utstillingen er over, og for vår del endte det med HP :-) Det ble desverre mye venting i dag, så både eg og Ailo var slitne da vi endelig skulle i ringen. Måtte faktisk vente tre timer fra oppmøtetid, og det er leeeenge i en overfylt hall. Virka derfor sikkert litt likegyldig/misfornøyd når eg kom ut av ringen igjen, men var bare for sliten til å gidde å juble :-) Tok ikkje med meg kameraet i dag, klok av skade (Manger) så vet eg at det blir lite tid til fotografering. Ailo har en evne til å henge i enden av båndet, må jo rekke bort til alle de søte damene... Tror burtrening er noe som bør prioriteres, må bare få tak i ett større tøybur først. Beathe tok noen bilder, så kanskje det dukker opp noen senere :-)

I ringen ble det litt tull, han hadde ikkje så veldig lyst til å trave pent i dag. Tror Ailo ikkje helt likte at det var en hannhund rett bak han. Men det er mulig det bare er en periode, han har vert litt "rar" de siste dagene. Av positive ting, så klatra han nesten opp i fanget til dommeren, og lot seg ta på i alle bauger og kanter ganske greitt :-D Spesielt fornøyd med den siste, siden han har trukket seg for menn tidligere.

Fikk i det minste god tid til å prate med eurasier-folket, og Ailo koste seg med alle de søte damene som stod rundt oss. Spesielt Leetha har han et "soft-spot" for. Ailo klarte også å sjarmere flere i dag, spesielt en hollender, som trua med å stikke av med han :flire: Nå ligger Ailo og snorker under stuebordet, regner med resten av kvelden blir tilbrakt i sofaen for min del :-)


Kritikken:
Meget bra type, fin størrelse og proposjoner. Kraftig, maskulint, velformet hode. Kunne hatt edlere hals + mer tilbakelagt skulder. God benstamme, bra hale, bra kryss. Ennå en del valpeull.

Premie: 1jk, 2jkk, HP

Dommer: Leif-Herman Wilberg