Sider

fredag 16. april 2010

NKK Hordaland - Del 1

Nå er det faktisk utstillingshelg igjen! Denne gangen er det NKK Hordaland som står for tur, med hele 23 påmeldte eurasiere. Vet at det er en som har trukket en hannhund, og kanskje det er noen andre som får problemer med å komme seg frem? Asken fra vulkanutbruddet på Island har skapt en del problemer for NKK, var mange europeiske dommere som skulle dømme, og som plutselig ikkje kom seg frem likevel. Så det ble dommerbytte for vår del, da vi egentlig skulle ha ei dame fra Latvia. Blir i stedet for en nordmann, har hørt rykter om at han liker litt store eurasiere, så da krysser vi fingrene :-)

All ære til NKK som står på for at vi skal få være med på utstilling, trass store utfordringer!

Gleder meg til å treffe eurasier-folket igjen :-) Er også litt artig å få sett litt andre hannhunder av rasen, har nemlig hele tiden syntes at Ailo er litt liten (berner-påvirket), mens på utstillingen på Manger ble det sagt at han er stor? Ailo blir den størrelsen han blir, antar neste dommer kan finne på å si at han er perfekt/liten/diger/ubrukelig :flire: Litt kjekt å kunne sammenligne litt med andre av samme rase.

Kryss fingre og labber for oss! Vi skal i ringen i mellom 11 og 12 sånn ca :-)

4 kommentarer:

  1. Lykke til med utstillingen. Tenker han tar et BIR jeg, han var nydelig. Kjenner ikke rasen Eurasier, men den skal jeg faktisk søke opp og lese litt om.
    Ha en fin utstillingshelg.

    SvarSlett
  2. Lykke til med utstillingen!

    SvarSlett
  3. Lykke til på utstillingen! Håper det går bra for dere :)

    SvarSlett
  4. Lykke til i dag. Håper dere får gode tilbakemeldinger i dag.

    SvarSlett

Så koselig at du stikker nesa innom :-) Ha en fin dag videre!