lørdag 18. juli 2009

Ailo - nok en gang :-)

Noen nye bilder igjen, satser på at dere ikkje har blitt lei ennå? Og Mono, nå klarer du ikkje stappe han i lomma lenger :flire: Gutten har vokst mye siden eg hentet han for seks uker siden. Ailo veier nå ca 13 kg, og nesa kommer seg bare lenger og lenger inn på salongbordet...


Etter at han bikka tre mnd har han fått mye lettere for å komme seg frem, bena er endelig lange nok. Ingen problem å gå tur i skogen lenger, han kommer seg stort sett frem over alt, og kommer han seg ikkje opp på noe har han lært seg å gå rundt :-)

Ailo har også funnet seg en lekekamerat, en seks mnd gammel rottweilerhann. Reiser også innimellom på hundeklubben, men det er stevnesesong, og veldig stille for tiden. Så det blir kanskje truffet litt lite hunder, men til gjengjeld treffer han mange folk. Hadde han med meg på jobb noen dager den første uka, og får stadig vekk spørsmål om eg ikkje skal ta han med igjen snart :flire: Men tror nok han har det bedre hjemme. Ingen uhell så langt, og han må stort sett vekkes når eg kommer hjem :-)

Fargene hans blir eg ikkje helt klok på for tiden... Ailo har begynt å få noen svarte hår helt nederst på frembena, og det ser ut som om han kommer til å miste den svarte masken i fjeset etterhvert. Det har begynt å dukke opp lyse hår fra øynene og ut langs neseryggen. Han har også blitt mye mer grå under øynene.
Ser også at det er noen tenner på vei hos Ailo. Tyggeben varer sjelden mer enn 3-4 dager, han prøver å spise meg ut av huset :flire:

Ett lite forsøk med targetstick for å få ett ok ståbilde. Viser kanskje litt om hvor mye han har vokst siden han ble hentet?

I tilfelle dere lurer, hadde bittelitt rekesalat på targetsticken for at han skulle interessere seg for den. Har ennå ikkje klart å finne en godbit han ikkje liker :-D

Kommandoer som sitter så langt:

- Sitt
- Sitt - kontakt - versågod (før mat)
- Kom (forutsatt at det ikkje skjer noe spennende i nærheten)
- Ailo

Resten jobber vi med. Regner med dekk ikkje er så langt unna, han smeller i gulvet når eg fører godbiten ned. Lurer litt på å introdusere han for tunnellen snart også. Men har det i grunnen ikkje så travelt med han, Ailo skal få lov til å vokse opp i sitt tempo, og det som skal læres skal lekes inn.