søndag 18. januar 2009

Brodering 2009

Blir nok ikkje så veldig mye brodering fremover, fortsatt er det strikkedilla som gjelder :-) Men trenger noen bursdagskort og sånt innimellom, så litt burde eg klare å få til. Eg har fått brodert litt på Blue Dragon den siste uka, samt ett par andre småprosjekt. Siden det ser ut som om Blue Dragon går i dvale igjen, får eg oppdatere nå :-) (den har lagt i kista siden sept/okt i fjor...) Antar det er ca 15-20 timer igjen med brodering bare på det mønsterarket eg holder på med nå, og ennå er det 5 ark igjen som eg ikkje har begynt på. Vakkert broderi, men fytti rakkeren for ett arbeid det har vert... For nye lesere, dette broderiet har 97 farger, og MASSE fargeskift. Syr stort sett bare 3-4 sting i samme farge.

Og her er det andre småpøet eg har holdt på med. Nissen fikk eg i hemmelig venn pakke før jul, skulle egentlig monteres i ramme som fulgte med, men eg er lite begeistra for gull, og da ble det kort i stedet for.

Nok en Solo the Cat har blitt til. Skjønne pusen :-) Den første eg sydde ble gitt vekk som bursdagskort, men denne og en til skal henges på veggen her. Lurer på om eg skal få tak i noen til, og montere i en ramme...

Ellers går tida med til å vente på løpetid hos tispa eg skal ha valp fra, og til å strikke babyluer til Sierra Leone. Har 6 stk klar nå, håper eg rekker noen til før de skal sendes i slutten av måneden.