Sider

tirsdag 26. oktober 2010

En lykkepille, to lykkepiller...

Det er både krevende og morsomt å dele hus med to hannhunder i "slyngelalderen". Ailo er 18 mnd, og Enzo ca 12mnd... Bikkjene kan ikkje slippes ute av syne i mer enn to sekunder, så lenge de går sammen. Er de under tilsyn, blir det fort litt mye masing på de. Om den ene legger seg ned, kan du være sikker på at den andre erter seg innpå, og skal by opp til lek...




Hagen er ett annet kapittel. Den begynner nå å ligne på Alcatraz, siden Ailo ikkje har sperrer på hvor det er lov til å gå/hoppe opp. Han slekter nok godt på Celia, mor hans, da ho visstnok også er en liten Houdini. Trapper utendørs forseres i full gallopp, ofte uten at potene er borti ett eneste trinn. Å ta det med ro? Nei, det er oppskrytt det =)

Innendørs har bikkjene begynt å roe seg. Ailo kan faktisk på eget intiativ gå og legge seg nå. Med det samme eg flyttet måtte han få beskjed om å legge seg, for å løpe rundt igjen etter to sekunder... Nå kan Ailo finne på å ligge i ro noen timer.

Unntatt noen "barnesykdommer", går de nå for det meste godt i lag. Ofte ser en de nå henge i hver sin ende av en draleke, eller ligge og vente på at den andre skal legge fra seg tyggebeinet. Så selv om det er kaos her i perioder, blir det tid til mye kos også =)




5 kommentarer:

  1. Slekter nok på Celia då ja ;) Hun kan komme seg ut/inn et muesehull om hun vil!
    Ser da ut som gutta trives i hverandres selskap :)

    SvarSlett
  2. Ebba er dypt misunnelig på tosomheten... *ler*

    SvarSlett
  3. Beathe: Er redd for det ja =D
    Gutta trives sammen, skulle bare vert litt mer lik i lekemåte. Ailo har en liten tendens til å trampe over Enzo.

    Mono: herr Terror er tilgjengelig til utlån ;) Spørs riktignok om foreldrene mine er enig da :flire:

    SvarSlett
  4. Eurasier kan være litt voldsomme i lek, og leker best med sin type ;) Ser stor forskjell på lekemåten på Aimee og gjengen her, hun blir dritsur når Albert feks løper etter for å bite henne i rompa ;)

    SvarSlett
  5. Haha =D Er ikkje få ganger Enzo har blitt knøvla ned i søla nei :flire: Hvetefarget hund er plutselig mørkebrun når han kommer inn igjen =P

    Huskyer leker godt sammen med eurasiere, samme væremåte =)

    SvarSlett

Så koselig at du stikker nesa innom :-) Ha en fin dag videre!