torsdag 6. august 2009

Ailo - Tunnellbikkja :-)

Vi tok oss en liten tur på agilitytrening i går, og lot Ailo få surre litt rundt på bana, snuse rundt og gjøre seg kjent med de merkelige tingene (hindrene) som stod rundt omkring. Han fikk ikkje gå oppå/over noe, bare snuse litt rundt. Eg fant ut at han kunne nå få prøve tunnellen, siden det er minimal fare for skade, og det er heller ikkje belastende for hundene å løpe gjennom en tunnell. Så fikk en til å holde han i ene enden, og eg ropte på han fra andre enden av tunnellen. Ailo var litt skeptisk første gangen, men etter det løp han gjennom som om han aldri skulle gjort noe annet :-D Flink gutt! Hadde kameraet med, men objektivet mitt er lyssvakt (egner seg best utendørs), og vi var inne i ridehallen.

Han fikk også hilse på Mocca (dachs), som i grunnen ikkje er så glad i ukjente hunder. Ailo fikk klar beskjed om å holde seg unna, og til min overraskelse holdt han seg unna. Gutten er jo ikkje akkurat kjent for å ha manerer i nærheten av andre hunder. Han har en tendens til å løpe rett i fjeset på andre hunder. Så det var faktisk herlig å se at Ailo kan snakke hund, og ikkje minst, har litt respekt for damene :-)
Og sånn helt til slutt, i dag ble det født ett toller-kull hos Kennel Carve Canem. Det ble hele ti valper, 4 hanner og 6 tisper. Gratulerer til Beathe og Aimee :-)