fredag 22. mai 2009

Benedict 6 uker :-)

Nå er det snart bare to uker igjen før eg tar turen nordover til Ulsteinvik for å hente Benedict :-) Har tenkt en del på hverdagsnavnet de siste ukene, synes Benedict blir litt for tungt. Trives i grunnen best med korte navn, og har bestemt meg for at navnet blir Ailo :-) Hadde i utgangspunktet tenkt å kalle han for Bailey, men det ble for likt Bonnie, gamlebikkja mi. Så med litt leking med bokstaver ble det til Ailo :-)

Nå er i alle fall alt utstyr kjøpt inn, i vert fall til Ailo vokser en del (og det går vel helst fort :-D) Venter på ett canvasbur, ble sendt fra forhandler i dag, og må kjøpe inn fôr og tyggebein. Men det tar eg når det nærmer seg enda mer. Mamma har allerede sagt ho vil låne Ailo, så barnevakt fremover skulle ikkje bli noe problem :-)

Fra oppdretters blogg:

Må bare få fortelle om Benedict, han er så innmari søt. Halen går som en propell HELE tiden. Nesten så jeg lurer på om han kan vifte den ut av ledd. Er så utrolig søtt når han kommer mot deg og logrer og logrer. I alt han gjør, så går den halen.

Skjønn sak med hengeører og leverpostei på nesa :-D Lurer veldig på hvor lys han kommer til å bli, men det vil jo vise seg etter hvert :-)