Sider

søndag 30. desember 2012

Strikkeåret 2012

På tide med en liten oppsummering. Og liten er den. Det er lenge siden det har blitt både strikket og blogget så lite som i 2012. Men, om en skal dømme fra de siste dagene er kanskje både håndarbeidslysten og bloggelysten tilbake? Eller kanskje det er juleferien som slo til. For det er ingen tvil, det er travelt med 100% jobb og to hunder som skal ha sitt når en kommer hjem. 2012 ble også preget av sykdom, og to firbeinte familiemedlemmer mindre. Så vi krysser fingre og poter for at 2012 har langt flere oppturer enn nedturer =)


Så, i 2012 har det blitt strikket opp 2963gram kjøpegarn og 260gram hjemmespunnet. Det har blitt 3 par selbuvotter, en topp, 3 par sokker, 3 skjerf, 6 luer, 4 halser, 2 gensere, 4 par vanlige votter og 2 par pulsvanter. Det har også blitt kjøpt litt garn, lageret har økt med 283gram garn. Fysjom. Det skulle jo bli mindre. Så da får årets nyttårsforsett (som så mange ganger før) bli at det skal være mindre garn i lageret ved årsslutt enn ved årsstart. Lageret pr i dag er på 6364 gram. Egentlig litt greit at en ikke har handlet mer garn eller spunnet opp mer =)

 Orka ikke lete etter flere bilder, så linselusa fikk bli med =)


Tar også med broderiene i denne posten, siden det ikke er så mye av det lenger. Skulle vert med tre julekort til =)

Så med dette vil eg ønske dere ett riktig godt nyttår! Vi "snakkes" på nyåret =)

2 kommentarer:

  1. Se, det är ju ganska mycket du fått gjort i löpet av året fastän du tycker det var lite. 2 kg garn, tror inte jag stickat stort mer heller.
    2013 blir det goda året ska du se :)

    SvarSlett
  2. Så mye fint du har laget! :)

    SvarSlett

Så koselig at du stikker nesa innom :-) Ha en fin dag videre!