søndag 26. september 2010

BSBK 26.09.10

Nok en utstillingshelg er over =) Denne gangen var det Bergen selskaps- og brukshundklubb som arrangerte utstilling på Bønes.

Var nok litt skeptisk i forkant av denne utstillingen, da det har vert en del stress for Ailo den siste uka. Han har vert ganske høyt oppe hele uka, pga flytting, og endringer i rangordningen. Ble plutselig flere mennesker for Ailo å forholde seg til, og flere mennesker som "plutselig" var høyere enn han på rangstigen. Men, etter en alvorsprat for noen dager siden, ser det ut som om han har forstått at ting er annerledes nå, og han fortsatt må oppføre seg.

Lørdag morgen ble han stappa i dusjen, og prosjekt tørke hund starta opp etterpå. Pelsblåse var virkelig noe skummelt noe det... Etterhvert fant han da heldigvis ut at eg ikkje hadde planer om å drepe han, og roa seg. Fikk rett nok ikkje tørka Ailo helt, men bedre å gi seg mens leken er god, så han ikkje er fullstendig vettskremt neste gang.

I dag ble det tidlig opp, oppmøte i ringen var kl 09:00, og eurasier var først ut i dag. Ailo hadde virkelig ikkje dagen i dag. Ingen godbiter var spennende nok, og det var heller ikkje interessant å jobbe med meg. Så da fortjente vi nok den blå sløyfa i dag. Syntes nok og at ringen var i minste laget til å vise eurasier i.

Dommer for dagen var Svend Løvenkjær, og kritikken ser sånn ut:

M (Må sjekke med tolken for å finne ut hva som skal stå her...?) type - meget bra uttrykk.
bra forhold skalle/neseparti - saksebitt
bra ører, lagom lang hals
noe for fall. kors, men bær sin svans bra i rør
Rake strake frambein
noe knapt vinklet bak - noe for ustabil i haseledd
rør seg trangt bak
Kunne hatt lengre steg.

Resultat: 2jk

Regner med det blir en pause i utstillinger for oss nå. Tenker Ailo har behov for å sette seg litt i kropp og hode før vi prøver på nytt til våren =)

Og helt til slutt, har desverre måttet sette på igjen ordbekreftelsen på kommentarene, da det ramler inn ganske mye spam for tiden. Skulle ønske det ikkje var nødvendig, men sånn er det bare...