torsdag 11. mars 2010

Planer 2010

Bedre sent enn aldri? Planene har surra som smått rundt i hodet mitt i det siste, og nå er det vel på tide å få de på skjermen.

Utstillinger
- Manger 06.03.10 er allerede gjennomført, hvordan det gikk kan du lese om her.
- NKK Bergen 17.04.10. Her er Ailo påmeldt :-D
- Eurasierspesialen. Ennå litt i tenkeboksen på denne, men den er jo ikkje før i august. Hadde vert moro å treffe en hel skokk med eurasiere :-)
- Bønes i September. Ennå ikkje bestemt meg.. Men siden det bare arrangeres 3 utstillinger i nærområdet i året, blir det vel til at vi stiller.

Annet
- Utstillingskurs. Trenger nok å lære litt mer om teknikk, så dersom det arrangeres i hundeklubben skal vi være med.
- Blodsporkurs. Ailo går stort sett med nesa limt i bakken ute, så hvorfor ikkje bruke det til noe fornuftig. Igjen avhengig av om hundeklubben arrangerer kurs i dette, har vert snakk om ett kurs vår 2010.
- MH i oktober i regi av NEK.
- Agilitykurs/trening. Begynner nok å trene skikkelig til høsten igjen. Vil vente til Ailo er utvokst, og på at vettet skal returnere. Han har vert rimelig svimete de siste månedene, og da funker ag-trening dårlig. Får se det litt an om vi går ett nybegynnerkurs, eller om vi bare sniker oss med på trening med konkurransegjengen.

Dette ble plutselig veldig mye på skjermen... Men det er faktisk stort sett bare en utstilling eller ett kurs i måneden. Sånn utenom skal Ailo få lov til å være ett familiemedlem, med alt det innebærer. Kos, turer, litt hjernetrim, lek med andre hunder og katter, og ellers få lov til å vokse opp i sitt eget tempo. Ailo har fortsatt mye valp i seg, han er leken, til tider klovn, utålmodig og er litt av en kjælegris...

Akkurat nå, gleder vi oss over at det faktisk har begynt å regne, at snøen forsvinner :-D Kanskje det går an å komme seg ut i skogen igjen etter gammelt? Vi har ikkje fått gått noen skikkelig tur i skogen siden tidlig i januar... Har vert altfor mye snø i det siste. Trenger truger til neste vinter!