Sider

søndag 29. januar 2012

Siste par ut?

I vert fall for en liten stund. Er litt lei av votter nå - så må finne på noe annet. Har blant annet en ufo som skal gjøres ferdig, kanskje fortsette på den?

Mønster: Design nr 2 fra Rauma LVS-1
Garn: Pt5
Forbruk: 86gram.

Håndflaten på disse var ett skikkelig herk å strikke, altfor lett å gjøre feil. Ble jo heller ikkje bedre av at eg prøvde å strikke to venstrevotter... Oppdaga det før eg var komt for langt, så da var det bare å rekke opp igjen, og begynne på nytt =) Ene vrangborden er også bittelitt lenger enn den andre, og det til tross for at eg talte omgangene. Av og til er strikkefasthet noe dritt :flire:

torsdag 26. januar 2012

Holy Night Stocking

Eg har smugbrodert litt den siste uka, innimellom vottestrikkinga, så litt fremgang er det å spore =) Gøy å brodere etter gammelt. Hjelper kanskje at prosjektet blir pent også? Fortsetter så lenge det er gøy, så får det heller bli en pause eller ti sånn etterhvert.


mandag 16. januar 2012

Selbu - igjen =)

Eg har visst fått litt vottedilla, så her er nok ett vottepar ferdig.

Mønster: Design no: 5, fra LVS-1
Garn: Pt5
Forbruk: 67 gram
Størrelse: Dame

Det blir nok ett par til før eg gir meg =)

onsdag 11. januar 2012

Mens vi venter på våren...

Ingenting er vel bedre enn farger en trist vinterdag? Så da ble den mest fargerike fletten plukket fram. Garnet er laget av ca 110gram superwash Blue faced leicester. Aner ikkje hvor mye det ble, men det er tynt og myyykt =) Prøver å bli litt sprekere i fargevalgene mine, og dette er ett forsøk på det.

Det viser at det garnet hjemmespunnet, det er noe ujevnt. Men, det er lenge siden rokken har fått snurra seg, så er alt i alt fornøyd. Det var også litt neps i fiberen, men ikkje så mye at det ble plagsomt. God ull, med god crimp. Det ble veldig mykt, så dette må nok bli noe til halsen =)

Fiber: BFL fra Whimsy Pinzy Creations
Mengde: 110gram
Type: 2-tråds


tirsdag 10. januar 2012

Årets første

Årets første vottepar er ferdig, og for en gangs skyld ble de noenlunde riktig størrelse. Litt lengre, men ellers bra. Er veldig fascinert over mansjetten, likte den veldig godt. Den gjør at vottene sitter som støpt, til tross for at det ikkje er ribb i den. Den er forøvrig dobbel, så veldig god og varm =) Disse vottene er på jakt etter ett nytt hjem =)

Mønster: Design nr 4 fra LVS-1
Garn: Perfect og PT5
Forbruk: 120gram
Størrelse: Herre




fredag 6. januar 2012

De gærne har det godt?

Eg har lenge vert på jakt etter en julestrømpe, men det har vert noe "galt" med alle eg så langt har funnet. Men, så surra eg litt rundt på ebay, og da dukka denne opp, og det til under tollgrensen =) Så da er det bare å plukke frem igjen broderilysta =P Kanskje den kommer frem igjen med ett sånt prosjekt? Aner heller ikkje hvordan noe sånt skal monteres, men finner vel ut av det =)

Skulle du ha lyst på en lik, heter den Holy Night Stocking, og er produsert av Dimensions.