søndag 11. september 2011

NKK Rogaland

Jepp, vi har vert på tur igjen =) Denne gangen snudde vi nesa sørover, mot Rogaland og NKKs utstilling på Orre. Reiste ned lørdag, og fant hotellet ganske lett. Litt værre var det at det var under oppussing, og slikt er faktisk veldig greit å få beskjed om på forhånd... Å måtte sove i malingslukt er ikkje helt det store. Hører dere, First Hotel Alstor? Ailo slokna fort på teppegulvet, han var nok litt sliten etter kjøringa.

 Dazzling Dainty's Benny


Søndag, og opp tidlig, hadde oppmøte kl 09:00, og eurasier først i ringen. I åpen hannhund var det påmeldt 4 hunder, 3 møtte. Allle fikk rødt, og takk for i dag. Ingen var visst pene nok til å få CK gitt... Mye det samme skjedde hos tispene, men her fikk to av de CK. Dommeren likte visst noe mindre, kompakte hunder, og som kjent, Ailo er stor og noe lang. Så det ble en lang (og dyr) tur for "bare" en rødsløyfe. Men, godt å komme seg ut av huset for noen timer =) Traff igjen mange hyggelige folk også =)

 Dazzling Dainty's Cindy

 Feuerblick Renate - Denne frøkna ble BIR, fikk certet og ble champion i dag - Gratulerer!

N Uch Mika Nordlending N av Terjeviken

Etter utstillinga tok vi turen hjem til Ann Kristin for å la hundene løpe og herje litt. Ailo syntes tydeligvis han hadde vert ren lenge nok, han fant seg ett fint gjørmehull å bade i =P

Beste tispe klasse

Kritikken:
Excellent type, very good head. I would prefer better shoulder placement.
Excellent top line. Good tail carr. Excellent coat. Shows well.

Dommer: Carlos Saevich, GB.

Resultat: Excellent AK, 3 AKK

Jakten på storcertet fortsetter =) Men nå blir det nok pause i utstillinger frem til neste år. Det er ikkje mye fristende å kjøre over fjellet nå lenger, været begynner å bli for dårlig.