Sider

onsdag 3. august 2011

Garnlagerslanking Juli 2011

Henger visst noen dager etter =) Blir sånn når alt annet enn å blogge er mer morsomt... Men, her kommer nå statistikken. Hele to plagg har blitt ferdigstilt i løpet av Juli, og slikt hjelper jo godt på =) Har blitt kjøpt litt også, men det er allerede på pinnene =P

Brukt: 1199gram
Kastet: 144gram (masse smårester)
Kjøpt: 700gram
Lager: 6065gram =)

Det krymper!

2 kommentarer:

  1. Garnslanking er alltid nyttig. Jeg gjode rask prosess og ga vekk alle rester før påske. Veldig avslappende, ikke å ha litt av det ene og litt av det andre hjemme :-)

    Angående symaskinene så har de den på Europris, har ikke noe modell på den annet enn at det er en Singer, og koster ca 1200 kroner. Av og til har de på Obs også, det er en modell med litt flere sømmer, denne pleier å koste ca 1600 kroner.

    Det er mange som påstår at disse billige maskinene bare er tull, men det er ikke tilfelle. Det er Singer, de er helmekaniske og sy veldig pent.

    Blir spennende å se hva du gjør, da :-) Alltid kjekt med en symaskin når det skal monteres en genser eller jakke eller noe :-)

    Ha en fiiin uke!
    Hilsen Nina

    SvarSlett
  2. Rester som egner seg til prematurstrikk blir brukt der, alt annet går som oftest i bosset =)

    Takk for svar angående symaskin, får se hva som dukker opp etterhvert av tilbud. Tror nok ikkje eg kjøper noe før eg er i eget hus om ett halvt års tid eller så, nok å lagre på for øyeblikket =)

    SvarSlett

Så koselig at du stikker nesa innom :-) Ha en fin dag videre!