Sider

lørdag 28. februar 2015

Sheltie-votter

Ny runde med cozy lined mittens. Shetland sheepdog på utsiden, Viking sportsragg som fôr. 



torsdag 12. februar 2015

Sitteunderlag

En eg trener hund med ble en smule misunnelig på mitt sitteunderlag, og bestilte sporenstreks sitt eget. Så 4 nøster fritidsgarn senere, ble dette til:


Dette er ett trekk til vanlig sitteunderlag. Eg la opp 110 masker på rundpinne (kan nok være en fordel med 5-10 flere masker), og strikket til eg var nesten tom for garn. Sydde sammen endene med sittunderlaget inni, og stappet alt i vaskemaskinen for toving. Kunne nok ha vert en fordel å feste platen i strikketøyet, da platen vrengte seg underveis... Men, fikk da vridd det på plass igjen uten å måtte klippe. Deretter har motivet blitt filtet på med filtenål.
Sprayes med litt skoimpregnering for å bli mer vannavvisende.
Sitteunderlag får du kjøpt på f eks Europris. OBS! Ikke kjøp de sammenleggbare, de er ikke egnet =)

onsdag 11. februar 2015

Sheltie-garn

Rokken har endelig fått trimmet seg litt igjen, og ca 200 gram garn har sett dagens lys. Ulla kommer fra sheltien til tante G. Glemte å ta bilder før oppnøsting (mumle noe om ivrige strikkepinner...), så da ble det i stedet for bilde av nøstene i en bolle. Har ikke målt opp løpelengden, men garnet passer fint til pinne 4,5mm. Garnet er allerede på pinnene, og skal bli til 2 par Cozy Lined Mittens.