Sider

søndag 27. juli 2014

Kjærestens valg - sokker

Sommer = sokkestrikk. Orker ikke ha noe stort arbeid i fanget, spesielt ikke med de temperaturene vi har hatt så langt =) Snopet meg en bok for en stund siden, nemlig Sokker - strikking hele året av Bitta Mikkelborg, og dette paret er fra den boken. Mønsteret heter Kjærestens valg, og er strikket i malabrigo sock-garn. Det gikk med 60gram på 2mm pinner.


Eg ble ikke allverdens imponert over innholdet i boka. Fine sokker, for all del, men kanskje ikke så mange par som frister til strikking - og det til tross for at den inneholder 52 mønster. Hadde eg lest oppskriften før eg begynte å strikke hadde nok ikke disse blitt til heller, ganske kjedelig arbeid. Mulig eg har blitt for kravstor etter å ha strikket mye av Cookie A sine mønster? 

søndag 13. juli 2014

Falun-lue

Eg fikk ett lite oppdrag av en nabo for en stund siden, og etter mye tenking ble denne lua til. Strikket i Falk, og det gikk med 152 gram. Bare dusken tok nesten ett helt nøste. Og før du spør, nei, det finnes ikke oppskrift =P Den tar turen til VM i Falun neste år, og skal heie de norske skigutta og jentene frem til seier =)

fredag 11. juli 2014