tirsdag 31. mai 2011

Cabled Afghan - Ferdig!

Ett årgangsprosjekt er endelig av pinnene =) Dette teppet ble påbegynt i januar 2010, med stor optimisme. Det gikk som det måtte, store prosjekt er ikkje helt min greie, og det ble liggende i lengre tid. Plukka frem innimellom, før nå da det endelig ble gjort ferdig. Og det i grunnen kun fordi eg gikk tom for garn =P

Mønster: Cabled Afghan
Garn: Peruvian Highland Wool
Forbruk: 1212gram
Størrelse: Ca 160 x 130cm
Teknikk: Intarsia

mandag 30. mai 2011

Ny tilværelse - i bur

Ailo har lenge hatt det veldig fritt i bilen, i baksetet (i sele). Nå ble det bilbytte, og dermed gooood plass til bur. Rett nok er ikkje gutten helt fornøyd med det enda :flire: Bestilte likegodt dobbeltbur når eg først var i gang =P Buret er fra Kela, og spesialsveist etter mål. I tillegg til dører på sidene, er det dører bak, mot bakluken.

"Mr. Dramaqueen" er definitivt ikkje fornøyd *host* Må nok noen turer til, før han aksepterer det =)

lørdag 28. mai 2011

Ledige pinner?

... og garnrester?

Løse ender på strikketøyet?

... to be continued ;-)

onsdag 18. mai 2011

Fra A til Å

Litt småstrikk er av pinnene, laget av selvspunnet garn =) Først ut er ett par pulsvarmere. Garnet er bichon havanaise og shetland ull. Mønster fra mitt eget hode. I bunn og grunn bare enkel rillestrikk, med en heklet luftbuekant.


Vottene er strikket i "standardmønsteret" mitt for votter i selvspunnet hundegarn; Cozy lined mittens. De er strikket i 100% Shetland Sheepdog garn, fôret og stripene er Sandnes Smart. Begge deler skal med posten til tante G, siden det var hennes hunder som gav ull til garnet =)

lørdag 14. mai 2011

Tur til Dalafjellet og Krossane

Ny helg, og nok en tur til fjells =) Turen gikk via Lekneslia, til Dalafjellet og til slutt opp til Krossane, før vi gikk veien ned igjen. Desverre gikk kameraet tom før strøm før vi hadde komt halvveis, men noen bilder ble det =) Innlagt "spabehandling" på veien. Gjørmeradaren til Ailo virker =P

onsdag 11. mai 2011

Hummeltuch

Totalt 272gram med Sandnes Lanett gikk med til dette skjerfet. Endte til slutt på 230cm i lengde, og 35cm på det bredeste. Har vel sagt det som er å si om dette tidligere? Så da legger eg bare ut en liten bunch med bilder =) Nesten så en gleder seg til vinter og kalde dager =Ptirsdag 3. mai 2011

Sheltiegarn

Litt nytt fra rokken igjen, shetland sheepdog ull som har blitt til garn. Spunnet "rett fra hunden", dvs kun grovsortert før eg begynte å spinne av det. Totalt 64gram og ca 120meter. Håper det holder til ett par med cozy lined mittens. Passe grovt og rufsete, blir nok gode og varme votter =)


 Fikk også pakke fra Ullsmeden i dag, masse lekker ull =) Nå gjenstår det litt detektivarbeid for å finne ut hvilke ulltyper det er. 

mandag 2. mai 2011

Garnlager april 2011

Vips, så var det plutselig blitt mai, og på tide med en ny "slankeoppdatering". Ja, i gåseøyne, for målet som ble satt for april ble definitivt ikkje nådd =/ Gikk vel heller motsatt vei =) Vel, fem babyluer har sett dagens lys, og med de forsvant 150gram ut av lageret, klarte å bruke opp garn eg ellers ikkje hadde planer for. Derimot ble det kjøpt litt garn, blant annet til Hummeltuch, og til en fremtidig julegave. Så dermed setter eg i gang en aldri så liten uforesque her, med andre ord, gjøre ferdig det eg har på pinnene. Eller, i vert fall fortsette på de, slik at det faktisk er håp om å bli ferdig. Skal absolutt ikkje innom noen garnbutikk, og heller ikkje la meg friste av supersalget til Drops...

Målet for mai er å bli ferdig med Hummeltuch, samt å fortsette på cabled afghan og sandnestunikaen. Hadde vert greitt å fått brukt opp ett nøste eller to på begge disse to siste =)

Har også veid opp garnet mitt, og det viste ett avvik på 200gram. Så det har blitt lagt til i statistikken.

Garnlager pr 30.04.11: 8203gram. Håper på litt lystigere lesning om en måneds tid =)