torsdag 26. februar 2009

Den hodeløse rytter? Bare nesten :-) Broderiet nermer seg slutten med stormskritt nå, satser på å bli ferdig i neste uke en gang :-)

tirsdag 24. februar 2009

En liten oppdatering på broderiet er vel på tide? Går ganske fort fremover med denne, satser på at eg er ferdig om ei uke eller to :-)

Ett par sokker har også sett dagens lys, innimellom all broderingen. Strikkedilla gjelder fortsatt :-P

søndag 22. februar 2009

Nytt prosjekt :-)

Denne gangen er det faktisk ikkje strikking :sjokk: men faktisk brodering :) Dette skal bli ett pynteåkle som mamma skal få til bursdagen sin 1.april. Snille Sorland har sagt seg villig til å montere det for meg, så det får seg en liten luftetur til Kristiansand når det er ferdigbrodert.

Og hvordan det blir når det er ferdig? Den som følger med får se :-)

Og sånn helt på slutten: Eg kan tapetsere :-P Ble lei av å vente på at folk skulle få tid til å hjelpe meg, så fikk en kjapp innføring av pappa over telefonen, og voila, soverommet er tapetsert på tre vegger :-D Nå skal eg bare male de veggene, før pappa hjelper meg med mønstertapetet på den siste veggen. Etter det mangler bare laminatgulvet, listene og skyvedørsgarderoben. Håper eg får mye igjen på skatten i år :-P Gleder meg til å ta det i bruk, i juli er det ett år siden vi begynte med rommet, for å få vekk lekkasjen som var der.

tirsdag 17. februar 2009

Glittens aka Hundetrenervotter :-)

Dette må jo være geniale hundetrenervotter? Bare å vippe vottetuppen og tommeltuppen bak, så har en halvhansker, og da blir det enkelt å få tak i godbiter eller leker, uten å måtte dra av vottene helt :-) De kalles glittens, og mønsteret finnes her.

søndag 15. februar 2009

Løperen er ferdig :-)

Det tok meg nesten to måneder, men endelig er løperen ferdig :-D Nå er det klart til advent her i huset ;-)


Ferdige mål: 95cm x 42cm.

lørdag 14. februar 2009

Firkanttøfler del 2 :-)

Firkanttøflene har overtatt leiligheten min :-D Neida, er ikkje så ille, men tre par har det blitt. Det rett under er størrelse ca 40-41. Begge parene er strikket i Safir, og tovet i maskin etterpå.

Og av restene ble det noen minitøfler, i str 28-29. Om noen har lyst til å kjøpe barnetøflene er det bare å gi en lyd :-)


Og til slutt noen pusebilder, Tuza trives best godt innpakka nå når det er så kaldt :-) Halen funker fint som dyne over hodet :-) Litt elendige vinkler på bildene, men det har med å gjøre at Tuza ligger på beina mine. Eieren er omtrent like varmekjær som katta er :-P

søndag 8. februar 2009

Tovede Lappetøfler

Ett par lappetøfler er ferdige, og allerede har eg ett nytt på pinnene :-) Perfekt TV-strikk. Bare en husker å bytte farge på riktig sted går alt bra :-P Det gikk med 185gram til dette paret, ca størrelse 42/43. Bildet ble litt dårlig, men det får bare gå sin gang.

I hundeverdenen ble det gjennomført parring med heng i går, så håper det øker oddsen for kull :-D Kan se ut som om mine foreldre får valp til påske (Irish Soft Coated Wheaten terrier), så får jo uansett den å knipe på, men hadde vert kjekt med egen hund igjen. Det har vert en lang vinter, og "alle" andre rundt meg har jo fått valp :-P Krysser fingre for at det blir kull, og for at oppdretter faktisk vil selge valp til meg :-)

lørdag 7. februar 2009

For ett hundeliv :-D

Denne siste uka har vert spennende, endelig reiste Beathe og Celia til Danmark for å treffe Tilo :-)


Det endte med både parring og inseminering, du kan lese mer i Beathe sin blogg. Ligger også flere bilder der :-) Nå håper eg at Celia er med valper, og at det blir født ett kull rundt 9.april :-)

Det har også blitt litt strikkinng i det siste, har fått ferdig ett burteppe til pusene. Har enda ett på pinnene... Rakk akkurat å få tatt ett bilde av teppet før det ble invadert.


Det er visst noe med puser og mohairgarn :-P Nå har i vert fall garnlageret mitt krympet med 175gram.

søndag 1. februar 2009

Nålemappe


Ei nålemappe har blitt til i løpet av de siste dagene. Er jo snart morsdag, og denne blir en del av presangen. Må bare finne ut hvilken dag morsdag er, vet det er nå i februar...